Design in 2D & 3D
Over Dimension Sans

Over Dimension Sans

Dimension Sans is een jong grafisch ontwerp bureau. Opgericht anno 2020, en met al vele jaren ervaring in de wereld van reclame, grafisch ontwerp, DTP en multimedia. Hierdoor onderscheidt Dimension Sans zich van andere reclamebureaus. Wij gaan naar de kern van uw identiteit en daar houden wij ons aan vast. Uitstralen wie u bent en wat u doet. Bij ons stopt het niet bij het vlakke 2D, maar wij gaan de diepte in met 3D. Wij geven het ontwerp een extra dimensie!

Missie

De missie van Dimension Sans is het ontwerpen en vormgeven van een nieuwe of wijzigen van een bestaande huisstijl van een bedrijf (Brand Design). Hieronder vallen logo’s, visitekaartjes, briefpapier, diverse drukwerk uitingen zoals flyers, folders & magazines, wagenpark bestickeringen, social media uitingen en banners. Daarnaast ook het vormgeven van presentatie middelen, zoals Artist Impressions of layouts. Hierin gaat het om het adviseren van u als klant in alle grafische aspecten, met ondersteuning van marketing waarbij uw wens altijd leidend is.

Visie

Onze visie is dat het ontwerp de identiteit moet uitstralen. Daarom ontwerpt, verbetert en vernieuwt Dimension Sans de vormgeving van bedrijven of particulieren. Waardoor de uitstraling een nieuwe look en feel krijgt die dichtbij uw identiteit (The Coporate ID) komt te liggen. Dit doel wordt bereikt met zowel grafische als artist impression middelen.