Dimension Sans | Design
Tuin visualisatie

Tuin visualisatie

Prachtige impressie van jouw droomtuin.

Dimension Sans is gespecialiseerd in het in beeld brengen van jouw ontworpen tuin. Mooie beelden creëren een eerste indruk van hoe een tuin eruit gaat zien. Bijvoorbeeld als het gaat om een nieuwe plantenbak, vijver of geheel tuinontwerp. Bij Dimension Sans is er overal een realistische 3D tuin visualisatie van mogelijk. Zowel particulier als bedrijven kunnen hun tuinontwerpen aanleveren. Dit om zo een geweldige eerste indruk te krijgen jouw tuin. Van een kleine eerste impressie tot aan volledig uitgewerkte ontwerpen in 3D, kijk snel bij ons aanbod.

Werkwijze.

Bij ons kan je op elke gewenste manier je plan aanleveren. Een schets met maatvoeringen en aantekeningen is al voldoende. Hiermee gaan wij aan de slag en zijn er verschillende opties mogelijk. Denk hierbij aan het erbij in tekenen van de woning. Of de juiste beplanting en bestrating. Maar ook loungesets of ander tuinmeubilair. 

Nu zien wat je straks hebt.

Wil je weten wat je straks hebt? Of hoe je jouw klanten een extra beleving kan bieden? Bekijk dan snel ons aanbod en tarieven.

Tuin-visualisatie-ZDV-01-2
Tuin-visualisatie-ZDV-04
Tuin-visualisatie-ZDV-03
Tuin-visualisatie-SIJ-03
Tuin-visualisatie-SIJ-02
Tuin-visualisatie-SIJ-01
Tuin-visualisatie-DIR-03
Tuin-visualisatie-DIR-02
Tuin-visualisatie-DIR-01
Tuin-visualisatie-ANA-01