Dimension Sans | Design
3D Visualisatie

3D Visualisatie

3D visuals zijn een hulpmiddel om visuele communicatie te verbeteren en ideeën op een boeiende en meeslepende manier tot leven te brengen. Of u nu een marketeer, een architect of een ontwerper bent: 3D visuals kunnen u helpen uw boodschap effectief over te brengen en de aandacht van uw publiek te trekken.

Ten eerste bieden onze 3D visuals een niveau van realisme dat simpelweg niet mogelijk is met 2D-beelden. Ze stellen bijvoorbeeld kijkers in staat objecten, scènes en omgevingen te ervaren op een interactievere en boeiendere manier. Waardoor ze ideaal zijn voor presentaties, marketingcampagnes en educatief materiaal. Ook kunnen wij 3D visuals met een nieuw niveau van detail en precisie bieden. Waardoor ze een ideaal hulpmiddel zijn voor onder andere ontwerp, tuin en architecturale visualisatie. 3D visuals bieden een scala aan creatieve mogelijkheden. Hierdoor kunt u experimenteren om een ​​echt unieke en boeiende visuele ervaring te creëren.

Kortom, onze 3D visuals zijn een onmisbare tool om uw ideeën op een visueel aantrekkelijke tot leven te brengen. Met boeiende en realistische weergaven van omgevingen, bieden wij eindeloze mogelijkheden!

Tuinen

Dimension Sans is gespecialiseerd in het in beeld brengen van jouw ontworpen tuin. Mooie beelden creëren een eerste indruk van hoe een tuin eruit gaat zien. Bijvoorbeeld als het gaat om een nieuwe plantenbak, vijver of geheel tuinontwerp. Bij Dimension Sans is er overal een realistische 3D tuin visualisatie van mogelijk. Zowel particulier als bedrijven kunnen hun tuinontwerpen aanleveren. Dit om zo een geweldige eerste indruk te krijgen jouw tuin. Van een kleine eerste impressie tot aan volledig uitgewerkte ontwerpen in 3D.

Interieur

Een nieuw behang, vloer, bank of bed. Allerlei ideeën voor jouw vernieuwde interieur. Graag een visualisatie in 3D krijgen over hoe jouw keuken, woon- of slaapkamer er werkelijk uit gaan zien? Dimension Sans helpt jou met jouw wensen visueel te maken! Een realistisch plaatje van hoe jouw woonkamer eruit kan zien. En dit nog voordat je het gekocht hebt! Alle kleuren, wensen foto’s en patronen zijn bespreekbaar om een zo realistisch mogelijk beeld te creëren. Liever eenvoudig een plaatje verkrijgen zonder al teveel details? Ook dat is bespreekbaar bij Dimension Sans. 

Bedrijfspanden

Een prachtige pand maar nog in een oud design? Het nieuwe ontwerp ligt klaar maar een impressie ontbreekt. Dimension Sans staat voor u klaar om geweldige realistische 3D bedrijfspand visualisatie te creëren. Of het nu gaat om bijvoorbeeld nieuwe gevelbekleding van je nieuwe bedrijfspand. Of een indruk van een nieuwe kantooropstelling. Elk soort exterieur is mogelijk bij Dimension Sans. We kunnen je een complete impressie geven van jouw ontwerp. Maar ook kunnen wij je een globale visual geven van wat je te wachten staat. We tekenen al onze visuals op schaal. Zo kunt u ook zien of bepaalde dingen passen. Realisme tot in detail! Zoals gezegd er is veel mogelijk.

Interesse in een visualisatie?